Výhodná dovolená v Chorvatsku

domů vzkaz recenze facebook
Cestovní kancelář Maják
MENU

Recenze zákazníků

Budeme rádi, když ohodnotíte Váš pobyt v našich destinacích.

Jméno:
 Vyplňte prosím Vaše jméno a příjmení.
E-mail:
 Napište prosím platý email.
Město:
Vaše celková spokojenost:
Ubytování + služby CK:
Úroveň kempu:
Možnosti aktivního vyžití:
Poznamka:

Průměrné hodnocení:

Celková spokojenost - kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Ubytování + služby CK - kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Úroveň kempu - kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Možnosti aktivního vyžití - kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Střední škola logistiky a chemie, , Olomouc
29.06.2017

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Do kempu v Poreči se naše škola vrací každoročně již několik let a doufáme, že tomu tak bude i nadále - vše je podle nás super, přístup celého personálu CK Maják, ubytování, úroveň služeb v kempu, každý rok je tu něco nového/bazény, hřiště na beach volejbaly../.A když k tomu připočteme nádherné pobřeží a ještě krásnější počasí, co víc si můžeme na sportovním kurzu přát. Doporučujeme všem příznivcům aktivního odpočinku, ale i lenošení.

Milada Pojmanová, , Stratov
22.08.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

prochy10, , Jihlava
11.08.2016

4 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Michal P., , Litovel
11.08.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

PLUSY -lepší poloha než původně (klid) -měli jsme štěstí na místo ve stínu MÍNUSY -350,-K za úklid (chorvatská uklízečka to opravdu jen proběhla) -nemožnost vybrat si předem karavan (místo jsme se dozvěděli až na poslední chvíli) -při dřívějším příjezdu čekání v podstatě jen na \"pseudoúklid\"

Eva Mjartanová, , Sokolov
06.08.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Stanislav Janík, , Kokory
04.08.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Pobyt v kempu Bijela Uvala nás opět nezklamal. Komu nevadí ubytování v karavanech nebo mobilhomech, tak není co řešit. Delegáti super, kemp nemá chybu a okolí Poreče je krásné. Všem vřele doporučujeme.

Gabriela, , Trutnov
22.07.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

V kempu Bijela Uvala jsme s rodinou strávili příjemný týden na začátku července. Ubytování v mobilním domě bylo fajn (trochu bych zatlačila na osoby, které uklízí - obě lednice jsme museli komplet na začátku umýt - zbytky jídla atd.).Jinak kemp je opravdu veliký a co se vybavení týče na vysoké úrovni, každý si přijde na své :-). K bazénům a k moři jsme to měli kousek. Pláže nebyly přeplněné, každý si najde své místečko :-). Zmrzlina na každém rohu. Okolí kempu hezké k večerním procházkám. Také jsme byli moc spokojeni s delegátkou Luckou a ostatním personálem (Helenka a Laďa), kteří byli opravdu příjemní (tímto je moooc zdravíme!!! Můžeme doporučit.

Luděk Maceček, , Frýdek-Místek
21.07.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Jindřich Rozkopal, , České Budějovice
21.07.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

1. Měli jsme trochu obavy, jaké bude nové místo, ale nakonec se nám líbilo víc, než to původní. 2. Potěšily nás vinné skleničky v letošní výbavě karavanu, uvítali bychom ještě keramickou nebo skleněnou konvici na čaj (místo té zašlé plastové) 3. Možná to nabízíte (nevím), ale uvítal bych možnost vybrat si konkrétní karavan/mobilhome předem podle skutečných místních podmínek - některé jsou celý den na přímém slunci, jiné v příjemném stínu stromů. Tentokrát jsme měli štěstí - i ochotnou delegátku, která nám umožnila změnu :-)

Dana,
21.07.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Věra Václavíčková, , Přerov
21.07.2016

3 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Lenka Mátéová, , Reykjavík, Island
01.07.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Služby cestovní kanceláře jsou komplexní - cením si možností půjčit si kola, zahrát stolní tenis, lyžovat na vodním vleku, mít polopenzi (moc dobrá kuchyně) a příležitosti k setkání s dalšími účastníky pobytu.Není to o tom, že nás jen dopraví na místo a tím to končí. Stálá přítomnost delegátky a dalšího personálu nám zaručila dostatek informací ke kvalitnímu strávení dovolené - výlety kratší i delší, bohaté sportovní i kulturní aktivity, apod. Poznala jsem hodně kempů a tento je naprosto dokonalý a zaslouží si nejvyšší možné ocenění, tedy 4 hvězdičky, které získal.

Rudolf, , Plzeň-Sever
27.06.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Mohu jen doporučit!!!Jezdím každý rok do tohoto kempu a s touto cestovní kanceláří a jsem opravdu se vším spokojen!!!

Dagmar Bočanová, , Hranice
27.06.2016

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Super, příští rok jedeme zas :-)

Jitka, , Benešov
27.06.2016

4 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Kemp se mi líbil,vyžití dobré.

Dana Pinterová,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Dovolená se vydařila. V karavanu mě překvapilo, kolik je tam místa. Kemp byl perfektně vybaven, a dobře udržován. Delegáti ochotní a příjemní. Určitě se sem někdy vrátíme.

SŠ logistiky a chemie, , Olomouc
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

S CK Maják TOP spolupracujeme při organizaci sportovních kurzů pro naše studenty už od roku 2000. Rádi se vracíme, protože organizace, ubytování, zajištění stravy a celé zázemí kempu nás nikdy nezklamalo. Příroda Istrie, památky a možnosti sportovního využití nabízí všechno ke krásným zážitkům z pohodového kurzu. Nynější umístění karavanů je snad i lepší než původní. Nový plavecký bazén je super. Pobyt také zpříjemněla ochotná delegátka Katka, servisman Laďa a kuchařka Věrka. Dík a příští rok nashledanou !

Vladimír Kovařík,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Ubytování , kemp , moře,suma sumarum vše včetně delegátů cestovky Maják par excellence !!!

Eva,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Kromě náladového počasí v termínu 13.6.-20.6.2015 bylo vše příjemné a bezproblémové. Delegátka Katka i servisman Laďa spolu s Věrkou se starali o naše pohodlí a spokojenost. Kemp je čistý s dostatkem vyžití i pro menší děti, což jsme uvítali. Shrnuto-podtrženo, pohodový týden a nová přátelství.

BÁRA,
03.11.2015

3 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Bydleli jsme pod mobil.domem BARA v termínu 30.6.-11.7. s CK Cherrytour.Rekreanti CK Maják z výše uvedeného domku BÁRA byly velmi hluční po celou dobu pobytu, zejména 4 děvčata ubytovaná do11.7., hulily a tomu odpovídalo noční hlasité rušení ostatních rekreantů. Každý den, každou noc běžně do 4 do rána se nedalo kvůli nim spát. Sjednejte, prosím, nápravu ! Všude spaly malé děti a chování bezohledných rekreantů z BÁRY bylo neúnosné!

Jana K.,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Čistota a pořádek kempu plného zeleně a květin s mnoha možnostmi k odpočinkovému i sportovnímu vyžití je na výbornou. K tomu přiřazuji i nynější pozici místa CK Maják a jeho ochotný personál, který zajišťuje, nabízí a vytváří podmínky pro spokojený pobyt klientů - společné grilování, výlety lodí, půjčování kajaků, kol, stolního tenisu, veselé chvilky při vodním lyžování, čisté karavany i mobildomky. Pohodové delegátce Lucii, zručnému techniku Jardovi, spolehlivé "snídaňářce" Miládce i klidným řidičům Jardům - patří VELKÁ POCHVALA. Z vyprávění dalších účastníků pobytu jsem se dověděla, že mnozí se vrací a někteří sem jezdili už jako děti. Také mně, již tento druhý pobyt, řadí k těm, pro které je tohle místo "srdcovka". Alici děkuji za zprostředkování krásného týdne.

Zdráhalovi a Dosoudilovi,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

V kempu se nám moc líbilo, část, kde jsou mobilní domky je klidná,ale blízko k baznénům a i k moři to není daleko. S paní delegátkou byla dobrá komunikace. Vše bylo super a doufáme, že se na tak pěkné místo ještě někdy vrátíme.

Jirka,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Nepatřím k těm, kteří jezdí celý život na dovolenou na jedno místo. Mám rád změnu. Nové prostředí, jinou krajinu, jiné lidi, překvapení… Přesto jsem se letos rozhodl opět zavítat do kempu Bijela Uvala blízko Poreče, a to už potřetí. Poprvé jsem tuto lokalitu navštívil ještě s CK Panza v srpnu 1995. Chorvatsko bylo tehdy ve válce a jediní zahraniční turisté tu byli Češi. Jelo se Karosou, spalo se ve stanech a karavanech a měli jsme s sebou vynikající českou kuchyni. Už tehdy byla k dispozici půjčovna kol a jezdilo se řádit na vodních lyžích. Pobyt byl zpestřen výlety lodí do nedalekého Vrsaru, Limského fjordu a Rovinje. Po večerech se hrával turnaj ve stolním tenise a debatovalo se u sklenky domácího červeného. Někteří vyráželi za hudbou a tancem na nedalekou diskotéku. Od té doby uběhlo neuvěřitelných 20 let. Chtěli jsme pro nás a pro děti aktivní dovolenou v pěkném prostředí u čistého moře, aby cesta netrvala dlouho a cena byla přijatelná. Využili jsme nabídky CK Maják a naše očekávání byly splněny. Čekala nás: - Rychlá a bezpečná jízda pohodlným autobusem tam i zpět - Příjemný a ochotný delegát na místě – děkujeme Lucko! - Milé přivítací posezení u výborných makrel - Ubytování v zařízených mobilních domech s klimatizací, vlastní sprchou a WC - Prostorná venkovní terasa s pohodlnými lehátky - Dobrá poloha v klidné a zalesněné části kempu - (Kvalitu nabízeného stravování tentokrát nemůžeme posoudit – vařili jsme si sami) - V blízkosti market, prodejna čerstvého pečiva, zeleniny a ovoce - Ranní cvičení v nedalekém sladkovodním bazénu - Široká nabídka sportovních aktivit: kola, kánoe, potápění, minigolf a samozřejmě vodní lyže. (Trochu nás zklamal stav stolního tenisu a chyběl kulečník) - Skákání z lodi na volném moři cestou do Vrsaru – dobrý nápad - super! - Dobře vybavená pláž, přibyl bazén, sprchy, palmy, restaurace, bar Panzík mi říkal: „Uvidíš, že budete spokojeni“ – a měl pravdu. Díky

Jaroslav S.,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

Včera jsme se vrátili z dovolené v Bjelá Uvala. Letos jsme tam byli již podruhé a opět jsme přijeli nadšeni. Pokud to bude možné rádi bychom jeli opět, protože samotný kemp a výstavbou mobilhomů se velice vylepšili služby CK. Moc děkujeme za krásnou dovolenou Jitka a Jaroslav S.

Jana Šromotová,
03.11.2015

5 kvezdakvezdakvezdakvezdakvezda

V kempu Bjela Uvala jsme bydleli v mobil homu JIRKA v termínu 24.7. - 2.8. S ubytováním a s vybavením kempu jsme byli velmi příjemně překvapeni a spokojeni. Toalety a umývárny, bazény s animačním programem vše čisté a pečlivě udržované. Jediným nedostatkem byl stav kol v půjčovně. Jen díky jejich "většímu" počtu a menšímu zájmu, jsme byli schopni vybrat bezpečně brzdící, přehazující kolo. Stav laku kola či zvuky kolo vydávající odpovídají jejich stáří. Osvětlení přístupové cesty by bylo potřeby zlepšit. Bohužel při jediné větší bouřce byla částečně poškozena stříška na terase mobilhomu. Personál CK byl velice příjemný a ochotný. Děkujeme za příjemnou dovolenou a rádi přijedeme znovu.